top of page

LA COMPANYIA

 

Titelles El Forat del Niu, neix l’any 1989, dedicant-se principalment a fer circuits escolars i anar de gira per diferents llocs i teatres de l’Estat Espanyol.

 

Tant les versions dels contes clàssics com també d’altres creats, són sempre originals, divertits, amens, sorprenents i pedagògics.

 

L’objectiu principal de la companyia és la participació dels més petits en comèdies dinàmiques, on les escenografies màgiques, les cançons en directe, la varietat titelles/actors, l’espontaneïtat d’aquests i l’humor, molt proper i entenedor per el nen, tenen gran importància.

 

És per això que els espectacles de El Forat del Niu , esdevenen en quelcom atractiu i recomanable per a tota la família.

 

 En la manipulació dels titelles s’utilitzen diferents tècniques: la de guant, i la de mapets ... Aquests titelles, a l’escenari, a vegades es combinen amb actors reals.

La Companyia El Forat del Niu, esta treballant en el "El Bosc dels Coms", plataforma d'episodis d'aprenantatge  via online, una nova manera d'estudiar matemátiques a les escoles, per a cicle inicial de primària.

 

bottom of page